9 Ιουν 2010

η εφοτ σε κρίση!

είναι φανερό πως ο καιρός του επιδοτούμενου αθλητισμού, τελείωσε ανεπιστρεπτί...
και καλύτερα κατά την γνώμη μου.  ο πρωταθλητισμός είναι μιά απ' τις φούσκες, μια στρέβλωση.
τώρα λοιπόν που θα καθαρίσει το τοπίο από τους "επαγγελματίες προέδρους" και τους νομείς των κονδυλίων, θα δείξει και το τι μπορεί να κάνει ο χομπίστας, πόσο μακρυά μπορεί να πάνε οι σύλλογοι και ο ρεφενές ανάμεσά τους.
τέρμα το "που είναι το κράτος"
εδώ μείνανε τα νοσοκομεία από ασπιρίνες!
παλιότερα θυμάμαι, οι εντουράδες είχαν κόντρα με την Ελπα, και κάνανε μόνοι τους "χρονομετρημένες βόλτες" εκ των ενόντων με μεγάλη επιτυχία, κυνήγι απ'την αστυνομία κλπ, για  κάμποσα χρόνια, μέχρι που πέταξαν από πάνω τους τον ζυγό της. είναι καιρός για μια ΔΙΚΗ ΜΑΣ διοίκηση, αλλά και με πραγματικά ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ προσγειωμένους αναθεωρημένους στόχους. ποιοί είμαστε τοξοτικά; τι μπορούμε; ποιός αισθάνεται "πρωταθλητής" τι αγώνες θέλουμε, αν θέλουμε!

τοξοβολία υπήρχε - υπάρχει και εκτός αγώνων!!!

τι τοξοβολία θέλουμε εν τέλη;
αυτοοργάνωση η ο καθένας στην αυλή του.

είναι βολικό και εύκολο να τα χώνουμε στον Κυριακού, στον Γιώργο κλπ
τον εαυτό μας είναι το δύσκολο να φέρουμε σε ρέγουλο...


ΥΓ. με αφορμή τα 4 εκτενή σχόλια του κ. Βιδάλη συμπληρώνω στα παραπάνω:

κατά την γνώμη μου και την γνώση μου, η ποιότητα των ΔΣ και ΓΣ, και της δημοκρατίας γενικότερα, είναι ανάλογη των πολιτών που τα ψηφίζουν, αφού τα μέλη τους προέρχονται απ'αυτήν την ίδια βάση. γι' αυτό λέμε πως "έχουμε τις κυβερνήσεις που μας πρέπουν". δεν είναι τυχαίο, πως έχουμε "επαγγελματίες" δημάρχους βουλευτές νομάρχες, και και... και προέδρους αθλητικών σωματίων και ομοσπονδιών. είναι οι άνθρωποι "με τις άκρες". έτσι πήρε πανεύκολα και ο Κυριακού την δική μας ομοσπονδία. γιατί πιστεύαμε πως "με τις άκρες" του "με ένα τηλεφώνημα" θα λυθούν όλα τα προβλήματά μας.
πέρα από κάθε προτεραιότητα και λογική.
οτι δηλαδή θα "δάγκωνε" με τις μεγάλες του μασέλες για μας χρήμα και χώρο και διαφήμιση στον Αντ1. χρήμα απ'αυτό που δανειζόμασταν για ανάπτυξη και γήπεδο 5-10 στρεμμάτων για χρήση μόλις 200 ανθρώπων σε 5-6 αγώνες το χρόνο και 20-30 και άν, καθημερινά, την ίδια στιγμή που η Αθήνα είναι αυτή που είναι.


είναι προτεραιότητα ο πρωταθλητισμός γενικότερα, και η τοξοβολία ειδικότερα, σε ένα κράτος, που από ανικανότητα στην διαχείριση κόβει συντάξεις ήδη φτωχών; πιάσαν τόπο δηλ. τα έξοδα που κάναμε για την αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα; και πόσους αγώνες κάναμε στο εσωτερικό μ'αυτά τα χρήματα; η  στο τσακίρ κέφι και με τους γείτονες; Κύπριους Βούλγαρους, Εβραίους, Τούρκους;
γιατί μέχρι εκεί φτάνουμε και με το ζόρι , αγαπητοί. δεν έχουμε να φάμε και αγοράζουμε ραπανάκια; με τα νοσοκομεία να υπολειτουργούν; 
πρέπει να πληρώνουμε αποστολές ερασιτεχνών που δεν έχουν τις επιδόσεις ούτε για την 64η θέση, που δίνει τουλάχιστον μία κόντρα με ένα "θηρίο" - επαγγελματία πρωταθλητή του χώρου; 


είναι αυτό ανάπτυξη και προώθηση;

αν ένας σύλλογος η μιά ομοσπονδία, μιά ΠΑΕ ΚΑΕ κλπ δεν μπορεί να βγεί οικονομικά, απ'την εθελοντική δουλειά των μελών, απ'τις συνδρομές τους και τις, τυχούσες, ιδιωτικές χορηγίες, να κλείσει!!! δεν έχει λόγο ύπαρξης.
δεν είναι ζωντανός οργανισμός. είναι μόνο σφραγίδα.


είναι εφαλτήριο για "άλλα"...
εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν;