24 Μαΐ 2013

...πικρά ρεαλιστικό!



πιστεύω, εξ ιδίων βεβαίως κρίνοντας, πως δεν είναι ακριβώς το 10αρικο που ζητά ο Ευριπίδης για να σε αφήσει να παίξεις, που φέρνει τον περονόσπορο στην γραμμή βολής.

αλλά η φτώχεια και η ανέχεια.
πρώτα θα πληρώσω, ΑΝ τα καταφέρω, τις υποχρεώσεις μου, και κατόπιν η διασκέδαση και το χόμπι! και Αν...

τοξεύω. όπως πάντα τέτοιο καιρό, μανιωδώς, τα χαράματα. κάθε μέρα και καλύτερα. αλλά χρήμα για ταξίδι, δεν διαθέτω...

τώρα η ομοσπονδία, αν δεν βρει χρήμα (χλωμό...), και αν δεν λιγοστέψει σοβαρά τα έξοδά της, θα πτωχεύσει και αυτή, φυσιολογικά.

μετά όσοι έχουν ακόμη χρήμα, θα κάνουν αγώνες στο εξωτερικό... όπως κάνανε και παλαιότερα. πριχού μοιράσει δανεικό χρήμα ο Ανδρέας στο λαό (Τσοβόλα δώστα όλα! ε; ε; ) και γίνουμε λαός και Κολωνάκι ένα! σκι, τένις, γκολφ, ράλλυ, ιστιοπλοϊα,... και τοξοβολία!

επίσης διακρίνω, πως ακόμη δεν πήραν είδηση, οτι υπάρχει σοβαρό οικονομικό θέμα στον λαό τους, στο ποίμνιον!  και επιμένουν να κάνουν, Large αλλά και Γκάου τύποι γαρ, το FITA σε 2 μέρες!!!
πιστεύω πως θάναι τελείως διαμερισματικός ο αγώνας του σκ/κου, αφού όσοι μπορούν ακόμη, φυλάνε τα λιγοστά ευρώ τους για το πρωτάθλημα. που είναι σε κοντινή ημερομηνία. για κανα βαθμό στο σύλλογο. μέχρι να ξεφτίσει και αυτό, μπροστά στην Ανάγκη...


δεν είναι κακό σενάριο...
είναι μόνο ρεαλιστικό!
πικρά ρεαλιστικό!

10 σχόλια:

Κουλης Παυλος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΞΕΦΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!

Π είπε...

Γιατί ρε φίλε δεν αρκείσαι στο άθλημα αφου την βρίσκεις (τοξεύω όπως πάντα μανιωδώς, τα χαράματα. και κάθε μέρα και καλύτερα )και γυρεύεις και τον αθλητισμό (αγώνες);
Αν σου λείπει η παρέα κι ο ανταγωνισμός γιατί δεν μαζεύεις τα φιλαράκια σου εκεί πέρα να οργανώσετε το δικό σας πρωτάθλημα;
Τι το θες το κουταλάκι;

Enippeas είπε...

Καλησπέρα! Χωρίς πολλά λόγια...ΝΑΙ σε όλα!!
Αλλά σου διέφυγε μία λεπτομέρεια: Στην προκήρυξη του αγώνα, στην τελευταία παράγραφο, αναφέρεται πως ο αγώνας δίνει πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2013. Αυτό από μόνο του, κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα σημαντικό, ή τουλάχιστον σημαντικότερο από τον διαμερισματικό που θα γίνει ταυτόχρονα στην Θεσσαλονίκη. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης... Οι αθλητές της Βορείου Ελλάδος που θέλουν να προκριθούν, υποχρεώνονται να κατέβουν Αθήνα, ενώ θα μπορούσε να αρχίσει η πρόκριση από τον αγώνα Ανοιχτού Πρωταθλήματος που θα γίνει σε μόλις 2 εβδομάδες! Ή εναλλακτικά, θα μπορούσαν να κάνουν τον αγώνα της Θεσσαλονίκης FITA (αντί για 70άρι) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναγνωρίσουν τους αγώνες της περιφέρειας και τα αποτελέσματα αυτών ως ίσης βαρύτητας και εγκυρότητας με του Μαρκόπουλου. Κι'αν θεωρούν οι υπεύθυνοι πως αυτό, για οποιοδήποτε λόγο, θα αδικούσε τους αθλητές της Νοτίου Ελλάδος (λες και δεν είναι άδικο αυτό που γίνεται τώρα για τους αθλητές εκτός Αθηνών...), ας τον άφηναν ανοικτό σε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, κι ας διάλεγε ο καθένας που νομίζει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ήμαρτον δηλαδή!! Έχω γίνει κουραστικός -ελπίζω όχι γραφικός...- να λέω τα (κατά την άποψή μου) απλά, αυτονόητα και δίκαια. Ούφ!

Ανώνυμος είπε...

ψαχνω τιποτα βαθυστοχαστο να σχολιασω αλλα δεν ...

Μονο θυμαμαι κατι στοιχους του Βαρναλη

Φταιει το ζαβο το ριζικο μας
φταιει ο Θεος που μας μισει
φταιει το κεφαλι το κακο μας
φταιει πρωτα απ’ ολα το κρασι
.......
Δειλοι μοιραιοι κι αβουλοι ανταμα
προσμενουμε ισως καποιο θαμα

σταυρος ;-)


Ανώνυμος είπε...

....στιχουςςςς!!!!ουγκ!!!

σ......ς

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Π; την δουλειά σου! :)
Ενιππέα; ψυχραιμία! :)
Σταύρε; και αλήθεια και θάρρος! :)
Ουγκ; Ούγκ! :)

Π είπε...

Δεν εργάζομαι, είμαι ερασιτέχνης φυσιολάτρης.

Άρης Γαβριηλίδης είπε...

Μολονότι θαυμάζω, δεν κατέχω την τέχνη της τοξοβολίας. Πριν λίγο επέστρεψα καταγοητευμένος από διήμερη εκδρομή σε Βόλο και ανάβαση σε Μηλιές με το τρενάκι. Τυχεροί οι πηλιορείτες!

Ανώνυμος είπε...

Οσοι λιγοτεροι, τοσο καλυτερα.
Πας μη Αθηναιος βαρβαρος!!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

μια ώρα δρόμο από της Μηλιές, και θα τα λέγαμε από κοντά! την άλλη φορά. :)